ISTRAŽI HRVATSKU PUTEM WEB KAMERA

Published by

on

Pregršt destinacija na samo klik od Vas!


Često se nađete u situaciji da razmišljate o nekom čarobnom mjestu. Mjestu na kojem bi odmorili glavu od briga i obaveza, uživali u ljepoti krajolika i upijali mirnoću horizonta koji se pruža pred vama. Odlutate mislima gdje se slično osjećate i na tren sve ostavite po strani. Buku gradskih ulica zamijeni nježan cvrkut ptica ili šum vala koji se lomi na stijeni ispred vas. Spokoj.

Svjesni ste realnosti i svojih maštanja i upravo radi toga upijate trenutak s većim žarom znajući da Vas od stvarnosti dijeli samo treptaj vaših očiju. Kada otvorite oči ispred Vas je i dalje računalo koje strpljivo krati dane u uredu organizacije za koju ste se potrudili kako bi postali dio njezine strukture. No i ono može biti korisno i poslužiti kao privatni aerodrom s kojeg će te poletjeti na željenu destinaciju. Ne na Caribe piti rum s Jack Sparrowom, već na plažu gdje ste se prvi put poljubili. Ili mul na kraju otoka gdje ste svaki dan prije večere s ocem lovili ribu i rakove. Možda pogled na luku gdje se didina barka i dalje ljulja i smije vjetru što neumorno puše.


Pomoću ove web adrese omogućeno vam je pristupiti raznolikim destinacijama širem Hrvatske. Odvojite tren i pogledajte znamenitosti koje krase Hrvatsku, kao što su mnogobrojne tvrđave, spomenici, različiti zoološki vrtovi diljem zemlje, rive, skijališta i sl. Kategorije koje Vam nudi ova stranica raznolike su i mnogobrojne. Također je ponuđeno pratiti određena događanja kao sportska natjecanja, virtualne karnevale, sajmove, maratone i mnoge druge. Na stranici imate mogućnost pristupiti destinaciji uživo i snimkama koje su prethodno pohranjene ako ste propustili određeni događaj.

Na jednom mjestu možete pratiti sportske igre uživo sa Straduna i gledati kako sunce zalazi preko Učke. Web kamere postavljene diljem Hrvatske kontinuirano rade i snimaju te je time omogućeno praćenje spomenutih lokacija od 0-24 h.

Jedan od najvećih i najutjecajnijih portala za web kamere u svijetu dodijelio je Hrvatskoj priznanje i nagradu zahvaljujući kvalitetnim snimkama naših kamera i jedinstvenosti sadržaja koji pruža livecam Hrvatska. Na kompletnom popisu svih web kamera svijeta Hrvatska je zauzela svečano peto mjesto.
Mogućnost odlaska na odmor u Hrvatsku, ili samo prisjetiti se doma iz neke daleke zemlje, od svega toga dijeli Vas klik miša. Uživajte na putovanju!

Za početak pogledajte… https://bit.ly/3eKfmGk

Autorica: Lucija Barać

Leave a comment