Lista podcasta za svaku ženu

Published by

on


U zadnjih nekoliko godina kao jedan od omiljenijih medijskih sadržaja je definitivno postao podcast. Slušamo ih u svoje slobodno vrijeme. Kad idemo na posao, kad kuhamo ili šetamo psa. Budući da danas većina ljudi živi užurbanim tempom, ovo je odličan format za one koji vole dobiti neku novu informaciju ili slušati o zanimljivoj temi u pokretu. Ima mnogo kreatora sadržaja koji su odabrali upravo ovaj format pa samim time ima mnogo izbora za publiku. U nastavku vam donosimo preporuku stranih podcasta čiji sadržaj je kreiran primarno za žene.

Call Her Daddy

Call Her Daddy je već drugu godinu za redom drugi najslušaniji podcast na Spotifyu. Vodi ga Alexandra Cooper koja govori o svemu. Od veza, seksa, svojih iskustava do mentalnog zdravlja, ženskih prava i sl. Većinom se razgovara o temama na komičan način, no ima i ozbiljnijih trenutaka. Stekla je toliku popularnost da ima poznate goste poput Jane Fonde, Gwyneth Paltrow ili Post Malonea.

Call Her Daddy: THE POST MALONE EXPERIENCE

Anything Goes

Podcast kojeg vodi Emma Chamberlain. Svoj karijeru je započela na Youtube kanalu, a sada se preselila na podcast. Što se tiče tema ne znate što očekivati, tako da pokriva teme od filozofije preko mode do zabavnih intervjua. Također se bavi temama veza i često govori u svojim iskustvima. Podcast je dostupan na Spotifyu.

Anything Goes: The REAL Reason 80% of People Are Single

Girls Gotta Eat

Girsl Gotta Eat je podcast kojeg vode Rayna Greenberg i Ashley Hesseltine. Njihovi razgovori su razgovori koje ste sigurno imale sa svojim prijateljicama. Iznose svoje poglede na ljubav, veze, seks, prijateljstva. Progovaraju o taboo temama i onome to muči suvremene žene. Njihov humorističan pristup čini neke teške teme lakšima. Dovode i goste poput psihoterapeuta, komičara, razne autor i dr.

Girls Gotta Eat: The 7 Steps to Manifesting Your Best Life with Roxie Nafousi | Ep. 275

Katarina Mlinarić

Leave a comment