Ovaj mjesec WhitePress nudi promotivne ponude

Published by

on


Za sve kompanije koje se žele razvijati na stranom tržištu, digitalne agencije te web shopove WhitePress Content Marketing platforma je neizbježan alat. Jedni su od vodećih u industriji SEO i Content marketingu pa ovog mjeseca svaki tjedan nude promotivne ponude na tržištu Adria regije.

WhitePress Hrvatska nudi besplatnu registraciju za sve nove korisnike. Time vam je omogućen pristup bazi od 78 000 portala na 35 globalnih tržišta. Također u to ulazi mogućnost pisanja sadržaja native copywritera na 3 jezika.

Neke od promotivnih ponuda uključuju najčitanije portale u Hrvatskoj i mogućnost objavljivanja članaka sa do-follow linkovima i garancijom praćenja valjanosti linkova objavljenih članka do 3 godine. Uz klasično digitalno oglašavanje (Google Adds, banners, social media na mjesečnoj bazi) objavljivanje s do-follow linkovima i link building su bitan dio dugoročne digitalne strategije. Budući da se otvaraju nova tržišta (Srbija, BiH), isplanirana je posebna promotivna ponuda do -50% za cijelu regiju, tzv. Adria month koji uključuje WhitePress Hrvatsku i Sloveniju.

Povećajte svoju vidljivost na tržištima u regiji na brz i jednostavan način. Promo ponude regije Adrije će trajati do 1. listopada 2023. Za vrijeme trajanja akcije, klijenti iz cijelog svijeta imati će priliku naručiti objavljivanje članaka po promo cijenama na naslovnicama najčitanijih portala s popustima do -50% i odličnim uštedama.

Važno je najaviti i najveću SEO i Content marketing konferneciju WhitePress® SEO Vibes koja će se održati 4. i 5. listopada u Budimpešti. Zainteresirani mogu birati između 2 paketa ulaznica i tako kreirati jedinstveno iskustvo.

Katarina Mlinarić

Leave a comment